digital and data

Al meer dan 20 jaar ontwikkelt Muntz hoogwaardige websites, webshops en dealerportals

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

01
Strategie & design
Doelstellingen en doelgroepen staan aan de basis van onze UX en webdesigns. Dit doen we ook aan de hand van inspirerende sessies. We ontwikkelen vervolgens een aansprekend ontwerp in de designtool Figma.
02
Top techniek
Onze websites & -shops worden gemaakt door een team van ervaren programmeurs in systemen als Magento, Shopware en Concrete. Ook ontwikkelen we koppelingen met o.a. de meest gebruikte ERP en PIM koppelingen.
03
Data geeft inzicht
Met data kun je na livegang relevante inzichten opdoen om je website of -shop telkens te verbeteren. Google Data Studio laat precies zien waar je kunt optimaliseren voor nog meer resultaat.
04
Activatie!
Breng je website of -shop onder de aandacht met slimme digitale campagnes. Social campagnes, display campagnes of samen met onze eigen Brandlead tool! Trigger je doelgroep met tekst, fotografie, film en animatie!

Digital en Data. Deze twee pijlers in onze online wereld zijn niet los van elkaar te zien. Data en de analyse daarvan is noodzakelijk voor het verkrijgen van inzicht in doelgroepen. Waar bewegen ze, wat doen ze, hoe kunnen we ze bereiken en uiteindelijk zorgen voor interactie. Digital is voor ons een verzamelwoord van de technische kant van onze online wereld. Websites, shops, applicaties en portalen, ze zijn allemaal cruciaal om in contact te komen met doelgroepen.

We gebruiken hiervoor verschillende tools. Tools waarmee we talloze implementaties hebben gedaan en waarvan we van de hoed en de rand weten. Dat geldt voor onze 50 experts in Nederland en in Roemenië, twee feilloos op elkaar ingespeelde teams elk ook met hun eigen expertises.

Developers, technical consultants en digital consultants zorgen voor de best mogelijke digitale connectie met jouw doelgroep(en). Met slimme technologische oplossingen en in eigen huis ontwikkelde online applicaties, zorgen zij dat je de aansluiting niet mist. De aansluiting om de interactie te maken. En fans te creëren. Daarom ook de intensieve samenwerking met de online marketeer. Data geeft ons de inzichten om te verbeteren en voorop te blijven lopen.

E-commerce systemen

Magento is een veelgebruikt e-commerce pakket, onderdeel van het Amerikaanse Adobe, dat uitblinkt in een rijk ecosysteem van plug-ins waarmee je de webshop uitgebreid kunt configureren. Wij ontwikkelen al jaren met succes in Magento, waarbij we ook diverse maatwerk onderdelen in-house ontwikkelen.
Onze webshops zorgen voor een stabiele performance én een hoge conversie.

Enkele van de succesvolle projecten die we hierin hebben ontwikkeld:

 • Euretco platform winkelsites; groot en omvangrijk digitaal platform van verschillende merken en hun aangesloten dealers
 • Ambiant & Floorlife websites; beleving en conversie voor twee top vloermerken
 • Deli Home; websites voor onder andere Bruynzeel Home Products en Lundia
 • Totaalbed webshop; inclusief slimme koppelingen met de fysieke winkels
 • Crespo & Bo-camp kampeermeubelen; webshops voor de best verkochte kampeermeubelen van Nederland. Inclusief doorvertaling naar diverse andere landen
 • Happy crafs & handwerk; Mwebshops voor deze grote speler op de markt van breien, haken en borduren
 • Ten Cate 1952 mode; drie webshops voor de topmerken van dit echt Hollandse bedrijf

Shopware is een hoogwaardig e-commerce pakket, afkomstig uit Duitsland, dat uitblinkt in een hoge mate van gebruiksgemak. Shopware shops zijn uitermate geschikt voor grootschalige e-commerce projecten, met veel data en gebruikers

Enkele projecten die we hierin hebben ontwikkeld:

 • Fleurop.nl webshop; de meest gebruikte bloemenbestel-webshop van Nederland en winnaar van de Shopping Awards 2022.
 • Xenz dealershop; dealerportal waar honderden dealers van dit bekende merk in badkamer artikelen al hun producten kunnen bestellen

WooCommerce is het e-commerce pakket van WordPress. Dit pakket gebruiken we bij websites en -shops die minder te maken hebben met een groot assortiment met uitgebreide configuraties. Met WooCommerce heb je binnen een korte doorlooptijd een solide webshop staan.

Enkele projecten die we hierin hebben ontwikkeld:

 • Groupe Atlantic Nederland; websites inclusief productdatabases voor de merken Atlantic en Fujitsu
 • Le Perron; sfeervolle site inclusief weergave van het assortiment voor dit bekende bakkersmerk.

Experts in:

We hebben jarenlange ervaring in het werken met diverse website en e-commerce pakketten en in de ontwikkeling van koppelingen met alle bekende systemen. Denk hierbij aan ERP en PIM systemen. Zo zijn we in staat om jou als opdrachtgever te helpen bij het ontwikkelen van je volledige digitale ecosysteem. Van design tot aan technische realisatie en activatie.

Digitale projecten met impact!

patrick hijstek

lead developer

Digitale technologie waarbij branding en conversie hand in hand gaan.