our story.
connected.

wij zijn muntz en trots op ons verhaal

We hebben sinds onze oprichting in 1991 ons eigen verhaal gecreëerd. Dat gaat over elke dag beter worden. En passie. Voor het vak, het team én voor onze opdrachtgevers. We werken trouwens nog steeds voor veel opdrachtgevers van het eerste uur. Daar zijn we trots op!

Ons verhaal gaat ook over het samensmelten van een reclamebureau en een online bureau in één. In een nieuw DNA, het Muntz anno nu. Wij zijn daardoor anders dan je gemiddelde online bureau of reclamebureau. Want in tegenstelling tot veel online bureaus, kunnen wij je wel helpen met merkbouw. Daarnaast doen we meer met complexe, online technologie dan een traditioneel reclamebureau. Zo hebben we een eigen methodiek voor merkpositioneringen en gaan we complexe digitale projecten aan. Wij zijn dus een totaalregisseur die merken in brede zin kan bouwen, onze kracht zit in een geïntegreerde aanpak. Creative Connected Communication.

Die aanpak maakt ons speelveld breed. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld opdrachtgevers uit dezelfde keten (merk, groothandel én retailer), uit verschillende branches en zijn we net zo toegankelijk voor MKB merken als voor A-merken. De click is voor ons heel belangrijk; de energie om er samen een succes van te maken! Hands-on en voortdurend nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden is Muntz inmiddels één van de grotere, onafhankelijke reclame & technologie bureaus in Nederland. Ons doel is nooit veranderd: jouw merk op creatief én technologisch vlak klaar maken voor de klant van morgen.

onze visie en aanpak garandeert dat jouw verhaal aansluit bij de klanten van morgen

Kies een onderdeel of ga voor een volledig geïntegreerde aanpak.

01
strategy and branding
- inzicht in jouw markt en customer journey - een uniek merk met bijbehorende merkbeloften en touchpoints - concepten met impact
02
campaign and design
- design van alle offline en online touchpoints - een lange termijn merkbeleving door een planmatige inzet en regie van touchpoints en content
03
digital and data
- applicaties waarmee je connectie maakt en behoudt met jouw doelgroepen - koppeling aan eigen softwaresystemen en applicaties - continue monitoring van KPI's en optimalisatie ervan
04
muntz. creative connected communication.
- futureproof communicatie - maximaal rendement door een geïntegreerde aanpak en inzet van de 3 disciplines

wij denken en doen anders door onze
4 kernwaarden

 • energiek

  We vinden leuk wat we doen en stralen dat uit, maar zijn ook ingetogen als de situatie daar om vraagt.

 • toegankelijk

  We zijn flexibel, open minded en je kunt met ons lachen, maar we blijven professioneel en laten niet over ons heenlopen.

 • zelfverzekerd

  We geloven in wat we maken én beloven, maar we zijn niet arrogant.

 • daadkrachtig

  We gaan ervoor en gebruiken geen onnodig complexe protocollen, maar we zijn geen kip zonder kop.

vanuit ons creatieve HQ aan de a1 in amersfoort

als één team werken aan mooie merken

en ons eigen Brandlead multisite platform

samen met onze collega's van camelweb

Voor de ontwikkeling van onze online applicaties werken we nauw samen met ons Camelweb factory development team in Targu Mures. Denk aan high tech development dat wordt aangestuurd vanuit Amersfoort. Een schaalbaar team van 40 experts dat meebeweegt met de gewenste development en support capaciteit.