fotografie door muntz

foto's die jouw verhaal vertellen

Hoewel stockfotografie niet meer weg te denken is uit de reclame, blijft echte fotografie het allermooiste. Je kiest de modellen en geeft de settings precies zo vorm als je voor ogen hebt. Het beeld is bovendien uniek; je hoeft niet bang te zijn dat je het op andere plaatsen tegenkomt. Daarnaast kan het op deze manier perfect aansluiten op jouw huisstijl en merkverhaal.

Fotografie Muntz
Fotografie Muntz
Fotografie Muntz

ervaring met alle soorten fotografie

Onze inhouse fotograaf heeft ervaring met alle soorten reclamefotografie. Denk hierbij aan:

  • Redactionele fotografie
  • Winkelfotografie
  • Portretfotografie
  • Productfotografie
  • Foodfotografie
  • Reclamefotografie

Veel van deze fotografie kunnen we in onze eigen studio in Amersfoort creëren. Handig! Maar ook voor fotoshoots op locatie hebben we alle benodigde apparatuur en benodigdheden, zodat we het perfecte plaatje kunnen fotograferen.

Fotografie Muntz
Fotografie Muntz
Fotografie Muntz

mix fotografie met 3D elementen

Soms is de setting die je zoekt voor de fotografie niet voorhanden. Bijvoorbeeld door beschikbaarheid, budget of omdat de setting simpelweg niet bestaat. In dat geval kunnen we met de experts van Axes real life fotografie mixen met gerenderde 3D-elementen. Je krijgt daarmee een levensecht resultaat, waarbij je de vrijheid houdt om het beeld aan te passen (denk bijvoorbeeld aan belichting) naar jouw wensen.

met fotografie breng je je merk, dienst of product tot leven

carola pot – senior projectmanager
carola