online marketing

muntz maakt het succes van online marketing inzichtelijk en begrijpelijk

Online marketing is tegenwoordig één van de meest belangrijke onderdelen van de marketingmix. We oriënteren ons online, vergelijken, laten ons inspireren of kopen direct producten. Geen wonder dat veel merken vandaag online als hét kanaal kiezen om aanwezig te zijn. Online marketing is een breed begrip en bestaat uit alle vormen van promotie op internet. Denk hierbij aan Display Advertising, Social Media Advertising, Google AdWords (uiteraard zijn wij gecertificeerd Google Partner) of pre-roll video’s op YouTube. Maar welk kanaal zet je nou wanneer in? En welk kanaal past bij jouw vooraf bepaalde doelgroep? Voordat wij starten met een online marketing campagne zijn dit zaken die in samenspraak met jou als klant bepaald worden.

geen grijs gebied en grijze muis

Online marketing heeft een belangrijk voordeel boven andere kanalen; het is tot op detailniveau meetbaar. Hierdoor kunnen we campagnes dusdanig optimaliseren zodat het maximale rendement behaald kan worden. Waar stappen consumenten uit in het conversieproces? Op welke banners wordt beter geklikt? Welke zoekwoorden converteren beter? Alles kunnen we met onze software analyseren. En met die inzichten optimaliseren wij constant. Daarnaast zijn wij zo transparant mogelijk en heb je altijd inzicht in alle data.

Wij nemen online marketing altijd mee in onze werkzaamheden. Of het nu gaat om het design, het ontwikkelen of het optimaliseren van je nieuwe website.

bekijk onze online marketing cases

Een vrijblijvende afspraak is de beste manier om te ervaren hoe Muntz werkt en hoe we graag samenwerken aan jouw online succes! Check onze online marketing cases voor Xenz en Café Intención.

Onze online marketing partner "LeadLogic"

Samen met LeadLogic combineren wij onze expertise op het gebied van strategy & branding | campaign & design | digital & data met de expertise van LeadLogic op het gebied van digital marketing.

Voor beide bureaus zijn er sinds het aangaan van het partnership gave mogelijkheden ontstaan om opdrachtgevers online te versterken. Muntz kan met de expertise van Leadlogic meer bieden op het gebied van bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie, online leadgeneratie en geautomatiseerde e-mailcampagnes. Leadlogic kan weer gebruik maken van de creatieve en technologische kracht van Muntz. Campagnes kunnen meer uitstraling krijgen, bijvoorbeeld door het gebruik van film, fotografie of animatie en door de kansen op het gebied van goed converterende e-commerce oplossingen en websites/landingspagina’s. Met deze samenwerking gaan creativiteit, technologie, data en conversie hand in hand!

Leadlogic & muntz - reclamebureau

online marketing strategisch en optimaal inzetten? connect met ons!

herman korstanje – digital strategist