maatwerk koppelingen

muntz ontwikkelt én koppelt online applicaties aan jouw systemen

Denk je er ook aan om jouw verschillende webapplicaties, apps en andere programma’s aan elkaar te koppelen? Dat scheelt je niet alleen extra inspanning en inzet van medewerkers, je krijgt bovendien alle kritische bedrijfsdata en alle actuele gegevens over jouw klanten en leveranciers op een presenteerblaadje aangereikt. De systeemkoppelingen (Web-, ERP- en PIM-koppelingen) kunnen de digitale specialisten van Muntz slim en betaalbaar voor je verzorgen.

Praktische systeemkoppelingen zijn de koppelingen tussen webshops, logistieke planning en ordersystemen en natuurlijk de offerte-, factuur- en boekhoudprogramma’s. Met de gegevens die vrijkomen, kun je jouw afdeling sales bewust en doelgericht sturen. Kortom, de onderlinge communicatie tussen je programma’s draagt bij aan een organisatie met slagkracht. En slagkracht maakt jouw onderneming of instelling sterker.

laat maatwerk voor je werken

Een vrijblijvende afspraak is de beste manier om te ervaren hoe Muntz werkt en hoe we graag samenwerken aan jouw e-commerce succes. Check hier een voorbeeld van een maatwerkkoppeling cases

datasystemen op slimme en betaalbaar wijze koppelen? connect met ons!

jan blom – technical consultant
jan