perfecte data connectie tussen erp en magento 2

Vanwege een verouderende Magento 1.9 omgeving zijn we samen met De Groot bewerkingsmachines aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een volledig nieuwe e-commerce omgeving die voldoet aan de nieuwste standaarden. In deze omgeving staat de online klantbeleving centraal. Met advies, service en een groot online assortiment.

We zijn gestart met de ontwikkeling van een responsive design gebaseerd op ons Brandlead thema. Deze designfase heeft geleid tot een frisse, nieuwe look. Enerzijds gebaseerd op de wens om de klant te inspireren, maar tegelijkertijd ook sterk gericht op het overzichtelijk presenteren van de grote verscheidenheid aan producten en productgegevens. Zo gaan inspiratie en conversie hand in hand!

Tijdens en ná de designfase zijn we met De Groot in nauw overleg gegaan over de exacte wensen met betrekking tot de verschillende koppelingen tussen de lokale ICT systemen in Rosmalen en Magento 2 e-commerce omgeving. De belangrijkste wens van De Groot was om zoveel mogelijk data op één centrale plek te kunnen beheren en om de lokale data als bron te laten fungeren voor product, klant, voorraad en ordergegevens. Hiervoor zijn workflows uitgewerkt die uiteindelijk hebben geleid tot een technisch ontwerp waarmee we aan de slag zijn gegaan.

Uiteindelijk hebben we het Concrete5 en Magento2 platform voor De Groot mogen lanceren met perfect functionerende koppelingen op het gebied van orders, klantgegevens en collectie data. Het resultaat is minder rompslomp, een betere productiepresentatie en een verbeterde klantbeleving.

Categorie
campaign and design, digital and data
Tags
concrete5, fotografie, klantenkoppeling, maatwerk, magento2, multisite, orderkoppeling, seo, voorraad koppeling, webdesign, website