muntz connect jouw website

muntz koppelt jouw website of shop via third party tools

Wordpress, Concrete5, Magento 2 en Shopware zijn zeer krachtige CMS-en die vanuit zichzelf zeer veel mogelijkheden bieden. Een ander sterk pluspunt van deze software is dat er legio opties zijn om (externe) software te koppelen via third party tools. Bijvoorbeeld het koppelen van jouw CRM pakket aan je Concrete5 website, of jouw webshop voorzien van een krachtige API die weborders direct vanuit Magento kan pushen naar je ERP pakket. Of wat dacht je van het implementeren van een chatfunctie (klantenservice!) of klantreviews op jouw online paradepaardje? Wij kunnen het. Er is heel, heel veel mogelijk.

Hieronder kun je een overzicht vinden van de “third party tools” waar wij ervaring mee hebben. Staat de software die jij zou willen koppelen er niet bij? Geen probleem; we duiken er graag voor je in!

marketplaces

De producten in jouw Magento, Woocommerce of Shopware rechtstreeks tonen op marketplaces zoals Bol.com, Google Shopping of Amazon? Wij zorgen voor de juiste productfeeds en realiseren de koppeling, zodat je je productdata maar op één plek hoeft te beheren.

Reclamebureau Muntz Amersfoort

betaalmogelijkheden

Een webshop is natuurlijk geen webshop zonder een perfecte afhandeling van betalingen. Door jouw webshop rechtstreeks te koppelen met een payment provider wordt de orderafhandeling volautomatisch geregeld en worden de bedragen direct op jouw bankrekening gestort.

verzendmethoden

Naast de betaling moet ook het logistieke proces van de webshop order netjes afgehandeld worden. Natuurlijk is het prima mogelijk om de verzending zelf volledig op je te nemen nadat een nieuwe order is binnen gekomen, maar hoe makkelijk is het om een groot deel van de verzending over te laten aan de verzendende partij, zoals postNL of DHL? De third party tools van deze bedrijven kunnen bijvoorbeeld de verzendlabels alvast voor je creëren en kunnen voor verschillende producten, verschillende verzendpakketten aanbieden.

Reclamebureau Muntz Amersfoort
Reclamebureau Muntz Amersfoort

klant & productreviews

Bedrijf- en productreviews worden steeds belangrijker om je te kunnen onderscheiden in de markt. Ga maar na: ook jij checkt ongetwijfeld eerst de reviews als je een nieuwe tafel, bank of TV gaat kopen! Muntz kan jouw website voorzien van een koppeling met de grotere review verzamelaars, zoals Trustpilot, Ekomi, Kiyoh en Klanten vertellen. Klant beoordelingen worden overigens ook in Google zoekresultaten getoond dus (doorklik) succes verzekerd.

chat functionaliteit

Je klant vindt het ook steeds belangrijker om jou snel te kunnen bereiken met vragen over jouw service of product. En jij wil dat ook, want je wil immers jouw product of dienst verkopen. Een goede en snelle klantenservice is dan ook van groot belang. En waarom zou je jouw klantenservice alleen per mail of telefoon bereikbaar maken? Ook door middel van een chatfunctie op je website kun je je klant direct van goede antwoorden voorzien!

Reclamebureau Muntz Amersfoort
Reclamebureau Muntz Amersfoort

PIM systemen

Maakt jouw bedrijf gebruik van een Product Informatie Management (PIM) systeem? Dan heb je in dat systeem als het goed is al jouw productdata opgeslagen. En waarom zou je die dan niet koppelen aan je website of webshop zodat die data ook direct online zichtbaar wordt? Je wilt de productdata immers niet op twee plekken beheren. Muntz heeft veel ervaring met het koppelen van PIM systemen aan CMS systemen als Magento en Shopware. Dat geldt voor de hiernaast genoemde systemen, maar staat jouw PIM er niet tussen dan onderzoeken wij graag de (koppel)mogelijkheden.

Order verwerking

Naast een PIM (productdata) maken veel bedrijven tegenwoordig ook gebruik van een ERP software pakket voor onder anderen het verwerken van orders en klantdata. Ideaal is het dan ook dat deze pakketten veel mogelijkheden bieden voor een koppeling met een website of webshop, zodat de orderverwerking tussen shop en ERP volautomatisch plaats kan vinden. Geen orders meer overtypen dus, maar orders direct na betaling door de klant terugvinden in jouw ERP pakket.

Reclamebureau Muntz Amersfoort

CRM systemen

Wil je op jouw website de bij jouw bedrijf aangesloten verkooppunten tonen of wil je leads via de website direct in jouw bedrijfssoftware importeren? Dan is een koppeling van jouw online platform aan een CRM pakket iets voor jou. Muntz heeft de ervaring in huis om deze koppeling te kunnen realiseren.

E-mail marketing

Maak je gebruik van een e-mail marketing platform of denk je er aan er eentje te gaan gebruiken? Wij kunnen het voor je inrichten en zorgen er dan uiteraard ook meteen voor dat de bezoekers van jouw website zich direct kunnen inschrijven voor jouw nieuwsbrief!

Reclamebureau Muntz Amersfoort
Reclamebureau Muntz Amersfoort

tracking, analytics & optimalisatie

Zonder juiste data en een goede aanpak om met die data optimalisaties door te voeren, geen online succes. Muntz werkt met verschillende tools om alle waardevolle data van jouw website te verzamelen en in kaart te brengen. En vervolgens begint het natuurlijk pas: wat gaan we doen met de data! Laat dat maar aan ons over.

samen koppelen we jouw website of shop via third party tools

jan blom – technical consultant
jan