online producten verkopen

een webshop beginnen

Je wilt graag ontdekken welke mogelijkheden er zijn om je product of dienst (ook) online aan te bieden. Digitale dienstverlening, waaronder het verkopen van producten online, gaat de komende jaren een nog grotere vlucht nemen. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige websites en webshops inclusief de koppeling met diverse backoffice systemen.

We kunnen daarbij helpen bij concept, ux/design, technische ontwikkeling en activatie. We ontwikkelen onze webshops in Magento2 en WooCommerce. Voor normale websites werken we met Concrete5.

redenen om een webshop te ontwikkelen

Dit zijn veelgehoorde redenen van onze opdrachtgevers om een webshop te ontwikkelen:

  • Je wilt met een webshop een extra verkoopkanaal om nieuwe klanten te werven
  • Je wilt met een webshop een uitgebreider assortiment kunnen voeren
  • Je wilt met een webshop 24/7 open zijn voor jouw klanten
  • Je wilt met een webshop meer vervolgbestellingen realiseren
  • Je wilt met een webshop meer gecombineerde bestellingen realiseren
  • Je wilt met een webshop meer gaan werken met data & statistieken en daarmee kunnen bijsturen op actuele ontwikkelingen

magento 2

Magento 2 is een uitgebreid e-commerce platform, geschikt voor webshops met grote assortimenten waarbij je ook de mogelijkheid hebt om producten te configureren. Magento 2 biedt ook een uitstekend platform om eigen innovaties (bijvoorbeeld een slimme product adviestool) aan te koppelen.

Magento 2 blinkt uit in een verbeterde klantervaring, onder andere door een vereenvoudigd betalingsproces. Daarnaast kun je Magento 2 shops goed inzetten voor bijvoorbeeld meertaligheid, waarbij je dynamische verzendkosten en betaalmethodes kunt implementeren.

wordpress + woocommerce

WooCommerce is de webshop plugin voor WordPress en zijn geschikt voor webshops met kleiner assortiment. Eenvoudig te implementeren en gebruiksvriendelijkheid zijn twee kenmerken voor deze webshop software. Voor een webshop met een groot, configureerbaar assortiment waarbij ook maatwerk koppelingen gewenst zijn, adviseren wij het uitgebreidere Magento 2.

Enkele merken die onze succesvolle e-commerce oplossingen gebruiken:

nu de stap naar online maken?

We geven je graag een technische demo van Magento 2 of WooCommerce! Neem contact op met onze online specialisten.

No grid was found for: online producten verkopen.

Maak nu de stap naar de online 24-uurs economie met een geavanceerde webshop

rogier gilkes – account director
rogier gilkes