Brandlead: Geautomatiseerde online local branding en advertising

Muntz is jaren geleden gestart met het ontwikkelen van local branding en shopping applicaties, gevolgd door local multi advertising. Vooral om merken en formules met een lokaal dealer netwerk te helpen hun verhaal en producten tussen de ogen en oren van de lokale doelgroep te krijgen. Dit alles onder het label Brandlead, creating connected customers. Een flink aantal Muntz-klanten maken al gebruik van deze applicaties.

Brandlead is een modulair opgebouwd platform, waarmee marketeers van merken en formules snel en eenvoudig centraal vanuit één applicatie complete gepersonaliseerde online campagnes kunnen uitrollen.

Hierbij kan gedacht worden aan gepersonaliseerde berichten die geplaatst worden op de tijdlijnen van dealers, video’s, animaties, banners, . Ook de landingspagina’s of uitgebreidere multisites, al dan niet met webshop, worden volledig gepersonaliseerd via de oplossing van Brandlead geactiveerd en over een dealernetwerk uitgerold.

Met Brandlead geeft een merk al deze middelen een eigen touch en personaliseert die met bijvoorbeeld dealergegevens zoals logo, adres, medewerkers en producten. Ook het instellen van doelgroepen en budgetbeheer loopt via het Brandlead platform. Brandlead heeft real-time integraties met de statistieken van bijvoorbeeld Facebook/Instagram en Google waardoor een marketeer op elk moment een campagne kan inzien, op totaal niveau maar ook per dealer afzonderlijk, wat de resultaten zijn.

daarom brandlead

Brandlead bestaat uit de volgende modules:

  • Gepersonaliseerde social media berichten op tijdlijnen dealers
  • Gepersonaliseerd lokaal adverteren op o.a. Facebook, Instagram en Google Ads
  • Gepersonaliseerde landingspagina’s (actie-, campagne- en/of informatieve pagina’s)
  • Gepersonaliseerde microsites met optimale lokale online vindbaarheid

Meer weten? Ga dan naar www.brandlead.nl

meer dan 30 merken die al met brandlead werken

De afgelopen jaren hebben diverse mooie merken en franchise organisaties al gekozen voor Brandlead zoals Fit20de Mooiste WoonwinkelVivante, De Ploeg, Bece, Serta en De Binnenhuisadviseurs

beter samenwerken met je lokale retailers. connect met ons!

niek van twillert – brandlead consultant
niek-640