shopware 6 webshop

muntz is dé partner als je op zoek bent naar een betaalbare en optimaal converterende Shopware webshop

Naast een passie voor de ontwikkeling van webshops in Magento en WooCommerce hebben we die ook voor Shopware! Ook dit platform, al 18 jaar op de markt, wordt onder de noemer “OpenSource” aangeboden en wordt steeds populairder. En dat is natuurlijk niet voor niets: Shopware is opgebouwd vanuit een zeer sterke en moderne code basis en het platform beschikt over een grote developer community die zorgt voor een strakke doorontwikkeling. Daarnaast is Shopware door de vele beschikbare plugins en openingen voor maatwerk zeer geschikt voor het koppelen aan third party software.

En, dat je bij Muntz goed zit voor de ontwikkeling van een Shopware webshop is zeker: sinds 2021 zijn wij Silver Partner geworden. En daar zijn we trots op.

Shopware (versie 6) is als gloednieuw platform gebaseerd op krachtige en vooral bewezen technologie, een perfecte basis dus voor online succes. Niet meer gebonden aan uitsluitend de webshop, maar vrijwel onbeperkte mogelijkheden naar de toekomst toe, ongeacht het platform dat gekozen wordt. Samen met jou zorgen wij voor online groei via jouw nieuwe Shopware webshop. Na livegang helpen onze online marketeers je graag om maximale resultaten uit jouw nieuwe platform te halen.

een snelle goed converterende webshop? connect met ons!

rick schippers – senior lead developer
rick