huisstijl ontwerpen door muntz

de uitstraling van jouw merk

Alle communicatiemiddelen van je merk perfect in lijn. Passend bij jouw verhaal. Expressief of verfijnd? Voordelig of juist exclusief? Jouw verhaal bepaalt het design van de huisstijl. De huisstijl heeft grote invloed op hoe je klanten naar je merk of product kijken.

Soms wil je je merk volledig vanaf de basis opbouwen. Hiervoor is onze Brand Kickstart merkpositionering uitermate geschikt. Je gaat dan ook aan de slag met bijvoorbeeld je kernwaarden en waardestrategie. In andere gevallen heb je dit fundament al goed staan, maar zit de uitdaging hem vooral in de vertaalslag. Dan volstaat een opfrissing van de huisstijl. We gaan dan aan de slag met onder andere vorm, kleur, typografie, en beeld. We creëren een passende uitstraling; een huisstijl die nieuwe energie aan je bedrijf geeft!

Huisstijl ontwikkeling Reclamebureau Muntz Amersfoort

it’s in the details

De kracht van een sterke huisstijl zit hem in de consistentie. Je komt de huisstijl terug in alle contactmomenten die je met je doelgroep hebt. Van brochure en website tot visitekaartje en briefpapier. Om alle contactmomenten in kaart te brengen kan een customer journey sessie uitkomst bieden. Zo krijg je overzicht en weet je precies wanneer je met jouw merk relevant wilt en kunt zijn.

Huisstijl ontwikkeling Reclamebureau Muntz Amersfoort

alles perfect in lijn met een nieuwe huisstijl voor je merk

herman korstanje- account director | merkstrateeg