inspirerende magazines laten maken door muntz

de magie van magazines

Zelfs met de opkomst van online, hebben magazines nauwelijks aan kracht ingeboet. Een mooi magazine straalt vakmanschap uit, waarbij je de aandacht voor inhoud, vorm en materiaal voelt in elke pagina. Magazines zijn er om te inspireren: het zijn doorbladertijdschriften die een verhaal vertellen. Dat van jouw bedrijf, merk of product. Een goede manier om veel informatie over te brengen en om de band met klanten te versterken. Nog altijd is de engagement van tijdschriften met hun lezers hoog. Magazines geven het speciale gevoel van een fysiek product, een blad speciaal voor jou dat je thuis op je gemak doorleest. Een ideaal middel om periodiek of voor een speciale gelegenheid stakeholders te verrassen.

muntz-magazines

maak je magazine extra bijzonder

Door net even anders om te gaan met materiaal, afwerking en wijze van verzending kun je je magazine extra op laten vallen. Ook biedt online technologie van bijvoorbeeld Layar kansen om je magazine te voorzien van extra content. Door onderdelen van het magazine met je mobiel te scannen, kun je bijvoorbeeld een animatie automatisch laten afspelen.

Een sterke merkstrategie zorgt voor houvast tijdens de creatie van het magazine. Wij zorgen er tijdens dit proces voor dat zowel informatie, afbeeldingen en vormgeving aansluit op jouw merkpropositie en huisstijl. Daarnaast houden we het doel van met magazine voor ogen: het bekendmaken van acties, de doelgroep inspireren of bijvoorbeeld het overbrengen van een bepaald gevoel. Nieuwsgierig? Voor diverse opdrachtgevers zoals De Binnenhuisadviseurs, Staatsbosbeheer en Viega maken we periodiek magazines. We denken daarbij ook mee over de inhoud, het drukwerk en de verspreiding. Zo helpen we je tijdens het totale proces.

Wil je geen geprint magazine maar een digitaal magazine? Check dan onze volledig digitale magazines.

muntz-magazines
muntz-magazines

een mooi magazine blijft langer liggen en wordt meer gelezen

rogier gilkes – account director
rogier gilkes