spoelt alle andere technieken weg

Het Duitse Viega is internationaal marktleider voor de complete installatietechniek met tien vestigingen over de hele wereld, meer dan 4.000 werknemers en een breed productassortiment. Hun nieuwe Prevista voorwandsysteem staat voor innovatie en gebruikersgemak. Wij creëerden een crossmediale introductiecampagne.

design dat in haar element is

strategy and branding

De Viega Prevista campagne moet duidelijk maken dat het nieuwe systeem bijzonder snel te installeren is en daarmee de concurrentie wegspoelt. De creative Direct Mail brengt Prevista (die zorgt voor de meest tijdsbesparende installatie) door middel van een bijzondere vouwwijze letterlijk dichterbij. De communicatiemiddelen worden ingezet op plekken waar we de doelgroep direct kunnen bereiken zoals vakbladen en vakplatforms.

campaign and design

De thematiek is doorvertaald in onder andere een opvallende magazine outsert, bannercampagne en opvallende Direct Mail naar groep speciaal geselecteerde installateurs.

digital and data

Twee getimede skyscraper banners laten de veelzijdigheid van het systeem in één oogopslag zien. De banners zorgen voor een hoge conversie naar de speciaal ontwikkelde product website.

Herman-bewerkt

"Viega staat voor de hoogste kwaliteit, hetgeen we ook willen nastreven met onze ideeën en designs. Met de nieuwe Prevista zet Viega de standaard in de markt."