magento2 webshop

muntz is dé partner als je op zoek bent naar een betaalbare en optimaal converterende magento2 webshop

Magento is een open source e-commerce platform. Speerpunten van Magento zijn: schaalbaarheid, eenvoud, snelheid van implementatie, extensies en krachtige koppelingen met verschillende (backoffice) systemen. Magento biedt een ongeëvenaarde webwinkelervaring en heeft wereldwijd meer dan 200.000+ gebruikers!

Muntz is Magento2 specialist en heeft ervaring met complexe webshops. Veelal zijn deze gekoppeld aan ERP- of logistieke systemen. Samen met jou zorgen wij voor online groei via jouw nieuwe webshop. Na livegang helpen onze online marketeers je graag om maximale resultaten uit jouw nieuwe platform te halen.

Naast 100% maatwerk bieden wij ook de mogelijkheid om snel en voordelig te kiezen voor ons Brandlead e-commerce platform bestaande uit een Concrete5 CMS en Magento2 digitale catalogus/webshop. Naar wens uit te breiden met vele, op de online touchpoints in de customer journey ontwikkelde, add-ons. Met dit platform waren wij één van de eerste aanbieders in Nederland die een Magento 2 webshop live kon zetten, inclusief b-to-b webshops voor dealers.

magento b-t-b webshop

Met de b2b webshop module van Muntz richten wij ook jouw b2b-verkoopkanaal efficiënt in. De kosten per transacties dalen hiermee aanzienlijk en de druk op jouw interne organisatie neemt af.

bekijk onze magento2 cases

Een vrijblijvende afspraak is de beste manier om te ervaren hoe Muntz werkt en hoe we graag samenwerken aan jouw e-commerce succes. Check hier enkele van onze magento cases.

een snelle goed converterende webshop? connect met ons!

ronald barmentloo – projectmanager development
Ronald