wordpress website

muntz helpt je met wordpress jouw eigen verhaal te vertellen

Wil je op korte termijn live met een prachtige en krachtige website, blog of app? Dan is WordPress echt iets voor jou. Muntz ontwikkelt online WordPress applicaties voor je vanuit een basis template of helemaal op maat afhankelijk van jouw wensen. Samen met onze consultants kiezen we met én voor jou de beste oplossing gebaseerd op gewenste conversie op korte en lange termijn, de tijd die je aan je online applicatie kunt besteden en het budget dat je beschikbaar hebt voor de bouw en promotie van jouw eigen website.

33% van het internet gebruikt wordpress, van persoonlijke blogs tot de grootste nieuwssites

WordPress is ooit gestart als blog applicatie om verhalen te delen, maar inmiddels uitgegroeid tot een online community waar honderdduizenden ontwikkelaars, content schrijvers en website eigenaren zich wereldwijd verzamelen in maandelijkse meetups in 436 plaatsen. Zij werken continu aan de optimalisatie en uitbouw van het open source platform waar inmiddels meer dan 54.000 plugins zijn ontwikkeld om aan je wensen te voldoen. Voeg een webshop, galerijen, mailinglijsten, forums, statistieken en nog heel veel meer toe.

ongekend veel mogelijkheden, krachtige functies

WordPress heeft zich vanaf de start bewezen en wordt gekenmerkt door:

  • open source CMS
  • zoekmachinevriendelijk
  • responsive mobiele websites
  • snel aanpasbare designs
  • op elk device goed te gebruiken
  • hoge performance
  • optimaal beveiligd
  • krachtig mediabeheer
  • eenvoudig te onderhouden en uit bouwen

met wordpress kan veel, maar niet alles

Er is maar weinig dat je met WordPress niet kunt doen als het gaat om het ontwikkelen van een website. Immers zijn er al heel plugins ontwikkeld die dus niet van a tot z hoeven te worden vormgegeven, geprogrammeerd en getest. Maar mocht specifiek iets aangepast moeten worden, dan doen onze developers dat maar wat graag zelf. Via plugins kun je bijvoorbeeld een kleinere webshop toevoegen, voor een grote webshop met maatwerkkoppelingen aan jouw ERP, CRM of PIM systeem kiezen wij liever voor Concrete5 en Magento2.

Een vrijblijvende afspraak is de beste manier om te ervaren hoe Muntz werkt en hoe we graag samenwerken aan jouw online succes. Plan een afspraak voor een verhelderend gesprek over jouw nieuwe WordPress website, blog of app.

samen met jou zorgen we voor een goed vindbare en eenvoudig te onderhouden website

jeroen dotinga – junior project manager
Jeroen-a