zoekmachine optimalisatie

Muntz, jouw zoekmachine optimalisatie & SEO bureau in Amersfoort

Hoe scoort jouw website in de onbetaalde (organische) resultaten van Google? Welke posities worden er behaald met de huidige zoekwoorden en hoeveel procent van het totale bezoek is organisch verkeer? Zijn er daarnaast nog verbeteringen mogelijk op technisch SEO vlak? Door middel van onze uitgebreide SEO scan geven wij antwoord op al jouw vragen. In onze SEO scan analyseren we jouw website op basis van de drie pijlers waaruit zoekmachine optimalisatie bestaat.

technische seo

De juiste inrichting van de techniek en opbouw van de website is belangrijk zodat zoekmachines de site goed kunnen lezen. Zoekmachine Google probeert website bezoekers te begrijpen en simuleert daarom een bezoeker bij het scannen van een website zo goed mogelijk.

SEO content optimalisatie

Zoekmachines willen weten waar een webpagina over gaat, om zodoende zoekopdrachten te kunnen koppelen aan verschillende websites. Voor de vindbaarheid in zoekmachines is daarom vooral de content (inhoud) van de website en de specifieke losse pagina’s enorm van belang. Weet de zoekmachine niet waar de pagina over gaat, dan zal je niet gevonden worden. Daarom is content een van de belangrijkste onderdelen, zo niet het belangrijkste onderdeel van SEO.

autoriteit website verhogen

De autoriteit van een website op internet is belangrijk voor de natuurlijke vindbaarheid. Google beoordeelt deze autoriteit van websites op basis van o.a. het aantal inkomende links vanuit andere websites; des te meer links en des te relevanter de links hoe hoger de pagina wordt getoond in de zoekresultaten. Daarnaast is de gebruikservaring van de bezoeker zeer belangrijk. Aan de hand van verschillende factoren bepaalt Google hoe de bezoeker de informatie op de website ervaart met betrekking tot bepaalde zoekopdrachten. Ook daarom is het van belang de juiste content op de site te plaatsen.

Zoekmachine optimalisatie helpt je jouw webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten. Uiteraard betekent dat hier al rekening mee gehouden moet worden bij de ontwikkeling van je website. Zoals het schrijven en plaatsen van relevante content. Het noemen van een aantal trefwoorden is niet voldoende. Alle content kun je bewerken om jouw positie in de zoekresultaten naar een hoger niveau te brengen. Daar zijn talloze technische en praktische tips, tricks, strategieën en methodes voor. Deze tips & tricks delen wij graag met je in onze connect session!

 

samen met jou zorgen we voor top posities in google. connect met ons!

dick nieuwenhuis – retail strategist
dick