creatieve brochures en advertenties door muntz

de kracht van print

Brochures en advertenties zijn effectieve manieren om je merk, dienst of product in the picture te zetten. Het doel van de brochure of advertentie moet  voor de lezer direct helder zijn: een actie, aankondiging of bijvoorbeeld een uitnodiging. Hoe je deze communicatiemiddelen het beste vormgeeft, is afhankelijk van je merkstrategie. Wil je als voordeligste uit de bus komen met een grote focus op korting? Of juist een exclusieve uitstraling zonder überhaupt prijzen te noemen?

brochures en advertenties

pak je moment

Een advertentie heeft vaak een kort moment om de aandacht te pakken. Daarom is het belangrijk dat je de centrale boodschap zowel tekstueel als visueel krachtig communiceert en toont op de juiste plek. Hiervoor moet je jouw doelgroep goed kennen: wat houdt hen bezig en waar zijn ze te bereiken? Welke bladen lezen zij bijvoorbeeld en waar valt jouw advertentie het beste op? Een customer journey map maakt dit onder andere inzichtelijk.

maak je brochure en advertentie extra bijzonder

Door  te kiezen voor een afwijkend materiaal, opvallende afwerking of verrassende verzendwijze kun je je brochure en advertentie extra op laten vallen. Ook biedt online technologie kansen om je brochure en advertentie te voorzien van extra content en interactie. Zo kun je het bijvoorbeeld mogelijk maken om een animatie op je mobiel te laten afspelen na het scannen van een onderdeel van de advertentie of brochure.

brochures en advertenties

samen creëren we meer impact met jouw verhaal!

rogier gilkes – account director
rogier gilkes