what's your intersteel

Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Je vindt Intersteel producten bij de betere speciaalzaak. Wij helpen Intersteel bij hun positionering, designtaal en technologische ontwikkeling.

samensmelting creatie & technologie

strategy and branding

Centraal in de designtaal staat de hoek van 12 graden, waarmee we het product en de achtergrond perfect als één sfeerbeeld kunnen laten samenkomen. De hoek vormt ook weer de basis voor het designgrid, waarbij we voor elke productcategorie een bijbehorende signaalkleur hebben gedefinieerd. Het lijnenspel, de fotografie en het kleurgebruik zetten de producten echt neer als home fashion producten. Dit is ook vastgelegd in een brandbook, zodat Intersteel de juiste handvatten heeft om ook zelf uitingen te kunnen creëren.

Huisstijl ontwikkeling Reclamebureau Muntz Amersfoort

campaign and design

De nieuwe propositie en designtaal is vervolgens doorvertaald naar diverse onderdelen zoals packaging, advertising, productmagazines, wagenpark, beursstands en meer. Ook staat het aan de basis van diverse activaties zoals succesvolle Facebook campagnes en Print Specials, bijvoorbeeld om het Italiaanse Olivari assortiment letterlijk voor je ogen te laten ontvouwen.

brochures en advertenties

"Met veel plezier werk ik samen met het professionele team van Muntz. Zij vormen een bevlogen en prettige sparringpartner als het gaat om de doorvertaling van de propositie van Intersteel en komen altijd met frisse nieuwe ideeën. Muntz zorgt niet alleen voor de realisatie van diverse communicatiemiddelen, maar denkt ook altijd pro-actief mee om tot het beste resultaat te komen."

ilona keen - marketing & communication coördinator

digital and data

Voor Intersteel is er een uitgebreide e-commerce omgeving opgezet. Hierbij staan Concrete5 en Magento2 aan de basis:

  • Meertalige corporate website met inspiratie en assortiment
  • IDID instore shopbeleving, waarbij duizenden producten beschikbaar zijn op één vierkante meter winkelvloer
  • Microsite oplossing (zie ook brandlead), waarbij dealers hun eigen Intersteel webshop hebben en zo direct profiteren van conversie
  • Integratie Channable en Sooqr in Magento2

Sinds 2015 werken we samen met Intersteel aan hun positionering als kwaliteitsmerk. Hierbij gaan creatie & technologie hand in hand, waarbij Intersteel veel vrijheid geeft om te creëren en te innoveren. Dat levert mooi werk én goede resultaten op!