online technologie voor de grootste online bloemenverkoper van Nederland

Fleurop Interflora Nederland is al meer dan 95 jaar (sinds 1921) gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. Dé autoriteit als het aankomt op het
online bestellen van bloemen. Wij werken al vele jaren samen aan hun online landschap. Van de corporate webshop en een veelzijdig klantportaal tot aan een platform dat eigen webshops genereert voor Fleurop bloemisten.

altijd en overal bestellen

Onze webshop concentreert zich op gebruiksgemak, waarbij je met de eenvoudige filters en heldere bestelprocedure in een paar kliks je bestelling kunt plaatsen. Daarnaast kun je ook eenvoudig een persoonlijke boodschap toevoegen of je bestelling verder aanvullen met andere producten (bv. vazen of chocolade).

bewaking van performance 

met honderdduizenden bestellingen per jaar is performance een belangrijk gegeven in onze samenwerking met Fleurop, bijvoorbeeld in de strijd tegen DDos aanvallen. Zo beschermen we de website onder andere met Cloudflare technologie. Samen met Fleurop werken wij aan een veilige omgeving, waarin het prettig online winkelen is.

veelzijdig klantportaal 

Fleurop Home is het veelzijdige klantportaal (op basis van Progressive Web App technologie) van Fleurop, waarmee zij communiceren met hun leden. In Fleurop Home vinden ze belangrijke informatie, bijvoorbeeld over een nieuw verpakkingsconcept waarmee zij klanten kunnen verrassen. Zo blijven Fleurop leden elke dag op de hoogte van relevante vernieuwingen. Een belangrijke functionaliteit is ook de orderafhandeling. Hiermee kunnen bloemisten eenvoudig track houden op orders die via het Fleurop ordersysteem voor hen binnenkomen. Handig!

Benieuwd naar Progressive Web App technologie?
Boek een technische demo via deze link.

eigen webshops voor Fleurop bloemisten

Fleurop biedt lokale bloemisten ook webshops aan via het door ons ontwikkelde Bloemplein platform. Binnen dit platform heeft de lokale bloemist de keuze uit diverse templates, waarmee hij of zij een persoonlijke touch kan geven aan de webshop. Uiteraard profiteert de bloemist van de professionele techniek en uitstraling van Fleurop.

Meer informatie over onze online oplossingen voor franchisers en retailers?
Check dan Brandlead.nl