google adwords

Muntz, jouw google adwords bureau in Amersfoort

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website bovenaan de zoekresultaten van Google verschijnt? Dit is een vraag die wij als Google AdWords specialisten vaak krijgen. Google AdWords is een uiterst geschikt kanaal om op zeer korte termijn top posities te behalen. Met slimme campagnes en aantrekkelijke advertentieteksten zorgen we voor meer relevante websitebezoekers en online verkopen.

Op basis van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek bepalen we de meest relevante zoekwoorden. Wanneer een gebruiker op één van de ingestelde zoekwoorden zoekt, zorgen we ervoor dat jouw geoptimaliseerde tekstadvertentie bovenaan de zoekresultaten verschijnt. Afhankelijk van de vestigingsplaats en bijhorende regio wordt jouw Google AdWords campagne landelijk, regionaal of zeer lokaal getoond.

Google AdWords is met de jaren complexer geworden. Om deze reden is het nauwkeurig opzetten van Google AdWords zeer belangrijk. Niet goed opgezette campagnes kunnen namelijk zorgen voor een grote mate van budgetverspilling. Om een Google AdWords campagne vervolgens winstgevend te maken is dagelijkse monitoring een voorwaarde. Uit de monitoring van Google AdWords campagnes kunnen namelijk relevante inzichten verzameld worden. Deze inzichten zetten wij vervolgens om in optimalisaties.

Zo komen we uiteindelijk tot dé perfecte Google AdWords campagne.

Samen met jou zorgen we voor top posities in Google. Connect met ons!

herman korstanje – brand strategist
Herman-bewerkt