display advertising

muntz, jouw display advertising bureau in amersfoort

Display advertising is een uiterst geschikt kanaal om je doelgroep online te bereiken met banners. Dit kunnen statische banners zijn maar ook dynamische HTML5 banners. Momenteel is display advertising bijna niet meer weg te denken uit de online marketing mix. Door het stijgende aantal mobiele gebruikers is het aantal beschikbare websites, apps en games waarop display banners getoond kunnen worden flink vergroot.

In het huidige online marketing landschap kan display advertising zeer nauwkeurig getarget worden. Zo weten we op een slimme wijze jouw doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken. Die boodschap stemmen we met jou als klant af en kunnen we volledig in eigen huis ontwikkelen. Onze designers van de afdeling ‘Campaign & Design’ zorgen ervoor dat jouw uiting in 5 formaten uitgewerkt wordt en dat deze conversie-technisch optimaal in elkaar zit.

Display advertising is in te zetten om je product of merk te lanceren of om een specifieke actie te laden. De dynamische bannerset, uitgewerkt in ten minste 5 formaten, zorgt voor een grote zichtbaarheid. Doel van display advertising is naast bereik, uiteraard het genereren van relevante bezoekers voor het verhogen van het aantal conversies. Uiteraard meten we de effectiviteit van de banners gedurende de looptijd: van clicks op de banner tot handelingen op jouw website. Zo leer je gelijk van het gedrag van jouw klanten en kun je hier weer op inspelen. Bijzonder waardevol voor jouw salesmensen.

Samen met jou zorgen we voor premium online zichtbaarheid. Connect met ons!

rogier gilkes – account director
Rogier-bewerkt