De 5 meest creatieve Koningsdag inhakers van 2023

26 April 2023

Rond de tijd van Koningsdag halen merken alles uit de kast om een leuke inhaker online te zetten. Weken van voorbereiding gaan hieraan vooraf. Alles om maar nét iets vaker in beeld te komen op de social media kanalen. De meeste geslaagde inhakers? Die vind je in deze blog! Veel plezier! 

01. subway

Weg van alle drukte in het centrum van Amsterdam? Geen probleem! Bestel via Thuisbezorgd bij Subway een broodje en krijg een rondvaart + subway in één van de unieke ‘submarines’ tijdens Koningsdag.

02. bol.com

Het is geen verrassing dat Bol.com wederom weer in het lijstje staat. Een merk die précies de juiste snaar weet te raken. Want geef maar toe; niemand zegt toch ‘nee’ tegen een rood-wit-blauw vlaggetje op zijn wang? Herkenbaar!

03. de jeugd van tegenwoordig

Merken, in dit geval waarschijnlijk de overheid, spelen een grote rol in het bereiken van de jongere generaties. De Jeugd van Tegenwoordig is hierbij ingezet om ervoor te zorgen dat er geen troep op straat wordt gemaakt. Vanaf 1 april gelden er nieuwe regels betreft het statiegeld op blikjes. Zonde om deze dan weg te gooien. Je laat letterlijk geld op straat liggen én je maakt troep. Not-done.

04. tikkie

De vrijmarkten op Koningsdag zijn een grootse Nederlandse traditie. Tikkie speelt hier slim op in door mensen te stimuleren via de app van Tikkie te laten betalen. En wie weet; wordt er het meest via jouw Tikkie betaald? Dan verdubbelt Tikkie jouw omzet!

05. fake it or leave it

Misschien niet per sé een merk, maar wel een enorm creatieve inhaker als je het aan ons vraagt! Misschien herken je de sketch wel als een deep-fake van Kees Momma.

Ook inhakers inzetten? Wij denken graag met je mee! Start jouw verhaal of bel naar op 033-450 20 20