PHP Symfony
developer

PHP Symfony developer (32-40 uur)

De functie

Als PHP – Symfony developer houd jij je bezig met de ontwikkeling en het onderhoud van diverse web(shop)applicaties voor onze mooie groep klanten. Dat doe je binnen onze beroemde Muntz Team-aanpak; samen, met korte lijnen tussen account, design en development, komen we tot het beste resultaat. Wij zijn op zoek naar een developer met de nodige ervaring, die na een korte inwerk periode waarin we je onze werkwijze en CMS-technieken bij brengen, moeiteloos aan de slag kan binnen het team en die zich bij voorkeur zowel qua front-end als back-end development kan meten met de andere developers in ons team.

We bouwen onze websites en webshops in Shopware, Magento en Concrete5 al sinds jaar en dag gebruiksvriendelijk, modulair en schaalbaar platform op. We bouwen zelf onze add-ons, REST API koppelingen en thema’s en dat zorgt voor leuke en uitdagende projecten. Belangrijk is dat jij niet terugdeinst voor deze uitdagingen en open staat voor nieuwe ontwikkelingen en kansen!

Als PHP developer bij Muntz krijg je alle ruimte en gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen als developer. Je zult in eerste instantie voornamelijk een belangrijke rol krijgen binnen de ontwikkeling van Shopware projecten, maar we zijn erg ambitieus en willen constant bijleren door nieuwe technieken te gebruiken. Als dat ook jouw ambitie is en je dolgraag wil werken voor merken zoals Fleurop, Remeha, ‘t Stoepje en Luxaflex, dan kun jij wel eens onze ideale kandidaat zijn!

Onze ideale kandidaat beschikt onder andere over:

 • Een gemotiveerde drive om altijd tot de beste oplossing te willen komen
 • Meerdere jaren aantoonbare development ervaring op het gebied van:
 • Back-end development in PHP7+ (Symfony framework)
  Front-end development in CSS / LESS / SASS / HTML5
  Development in JavaScript
  Development van API-koppelingen, testing scripts en databases
 • Ervaring met deze technieken zien wij als een fijne pre:
  PWA, Vue, React
  Bootstrap 4

Jouw competenties

 • Jouw code is gestructureerd, onderhoudbaar, veilig en snel
 • Je kunt zowel zelfstandig als binnen een (groter) team functioneren
 • Je hebt een actieve werkhouding en denkt mee met zowel collega’s als klant
 • Je wilt je blijven ontwikkelen op technisch vlak
 • Flexibel en bereid op belangrijke momenten een extra inspanning te verrichten om taken af te ronden
 • Je bent kwaliteits- en klantgericht

Wat kun je van ons verwachten?

De arbeidsvoorwaarden hebben we prima geregeld al zeggen we het zelf. De basis wordt gevormd door een goed, marktconform salaris. Zaken als reiskostenvergoeding en een pensioenregeling zien wij als vanzelfsprekend. Wij bieden je een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen invulling. Je opereert binnen een projectteam in een innovatieve, professionele, groeiende organisatie die investeert in mensen en talent. En natuurlijk is werken vanuit huis geen enkel probleem.

Wil jij daar deel van uitmaken? Solliciteer dan direct!