Zorg voor mensen met en na kanker 

Proscoop is een zorgadviesbureau dat zich bezig houdt met het optimaliseren en transformeren van zorg en welzijn. Ze staan voor goede zorg en gezondheid, dichtbij. In regio Zwolle zijn er verschillende lokale oncologienetwerken actief. Deze multidisciplinaire netwerken bestaan uit eerstelijns zorgverleners en hebben als doel om de (na)zorg voor patiënten met en na kanker te verbeteren. Dit kan vaak dichtbij huis. De bestaande netwerken en zorgverleners zijn nu makkelijk vindbaar op de nieuwe website www.oncologienetwerkregiozwolle.nl.

Proscoop adviseur Lisette Kikkert: “De website is in de eerste plaats bedoeld voor patiënten met en na kanker. We weten uit onderzoek dat de hulpvraag na behandeling vaak groot is, maar dat patiënten niet altijd goed weten welke hulp dichtbij huis beschikbaar is en met wie ze contact kunnen opnemen. Door de korte lijntjes tussen verschillende professionals in het netwerk kunnen zowel fysieke als niet-fysieke klachten sneller worden gesignaleerd en behandeld.

Naast gegevens van de lokale netwerken biedt de website ook een platform voor regionale samenwerkingspartners die we van harte aanbevelen. Zo is informatie te vinden over ondersteuningsconsulenten, reintegratie naar werk, online hulp, het regionale nazorgcentrum IntermeZZo en de Verwijsgids Kanker van IKNL.

Klant
Categorie
campaign and design, digital and data
Tags
branding, concrete5, fotografie, huisstijl, print media