Uitgebreid dealerportal voor installateurs

In het Fegon dealerportal kunnen installateurs de bij de consument geïnstalleerde producten registreren, waarmee ze vervolgens punten kunnen sparen. Deze punten kunnen worden uitgegeven in een goedgevulde digitale cadeaushop.
Het Fegon dealerportal is direct gekoppeld aan het CRM systeem van Fegon (Compenda), zodat alle registraties zorgvuldig worden verwerkt. Daarnaast kunnen installateurs in het portal bijvoorbeeld ook installatievideo’s, recent nieuws, acties en de meest gestelde vragen bekijken.

De cadeaushop heeft een directe integratie met de software van Touch Incentive. Dit bedrijf zorgt voor de afhandeling van de punten en levert de cadeaus bij de installateur. De cadeaushop is toegankelijk via het Fegon dealerportal door middel van een eenmalige login (SSO).

Het bijzondere aan dit dealerportal is dat deze als een zogenoemde ‘headless’ applicatie is ontwikkeld. Dat betekent dat de front-end en back-end gescheiden zijn op basis van API-verbindingen. Hierbij zit de back-end in Laravel en de front-end in VueJS. Met de toepassing van deze technologie is het platform toekomstbestendig opgezet. Het voornaamste voordeel van deze nieuwe techniek in de hoge laadsnelheid van het platform, waardoor de installateur eenvoudig en snel door het platform kan navigeren.

Klant
Categorie
digital and data
Tags
b2b, brandlead, crm synchronisaties, klantenkoppeling, maatwerk, online touchpoints