Het vrolijkste festival van Nederland!

Dias Latinos, het vrolijkste festival van Nederland is terug van weggeweest!

Sinds de zomer van 2016 is Muntz bezig geweest met verschillende projecten rondom Dias Latinos, een Latijns-Amerikaans festival in de binnenstad van Amersfoort. Muntz was op dat moment onderdeel van de groep die de communicatie richting sponsoren ontwikkelde, in de vorm van nieuwsbrieven en het Dias Latinos Amigo-programma. Daarna hebben we geholpen bij het benaderen van sponsoren voor het festival. In December 2016 is in Flint een kick-off geweest waarmee een voorproefje werd gegeven voor het festival het jaar erop in juni en juli.

We hebben voor het festival alle online en offline uitingen gecreëerd, van posters tot podia en van een kaart van de binnenstad tot vlaggen op de pleinen! Daarnaast is er een gloednieuwe website ontwikkeld, voor zowel desktop als mobiel, deze was voor, tijdens en ook na het festival up-to-date met alle informatie over het festival.

In aanloop naar het festival hebben we via social media steeds meer prijsgegeven. Langzaamaan werd zo de complete line up bekend en zijn de volgers van Dias Latinos geactiveerd om richting Amersfoort te komen op 30 juni, 1 of 2 juli. Ook tijdens het festival, dat met meer dan 40.000 bezoekers een groot succes was, bleven we volgers activeren via Facebook, Instagram en Twitter, wat resulteerde in een onvergetelijk weekend voor alle bezoekers en voor ons!