ConoScenza: voorop in de digitale transformatie

Hoe zorg je voor onderscheidend vermogen in de markt van ICT-aanbieders? Veel aanbieders doen hetzelfde, met inwisselbare beloftes en beelden. ConoScenza, een ambitieuze club met vestigingen in Amersfoort, Groningen en Eindhoven was op zoek naar een nieuwe positionering waarmee ze zich anders kunnen neerzetten.

Scherpe positionering 

Aan de hand van onze Brand Kickstart positioneringssessie heeft ConoScenza veel scherper stelling genomen in de markt. Ze kiest voor een leidende positie; de held die klanten hun ICT-vraagstuk helpt overwinnen. Dit is vertaald naar het zelfverzekerde communicatiethema Lead the victory (met speciale focus op ICT) en merk pay-off: voorop in de digitale transformatie.

Energieke stijl

De positionering kent ook een energieke stijl, met opvallende kleuren en de klant die voorop gaat in de transformatie. Omdat veel over data en resultaat gaat, hebben we het beeldconcept en logo voorzien van een subtiele raster indeling en X en Y-as. Daarbinnen kunnen ook weer onderwerpen als 'productiviteit' en 'flexibiliteit' worden geplaatst.

Doorvertaling concept 

Het concept is doorvertaald naar diverse communicatiemiddelen zoals on- en offline advertising en  huisstijlmaterialen.

Nieuwe website 

We hebben een nieuwe en gebruiksvriendelijke Concrete5 website ontwikkeld die specifieker ingaat op voor de doelgroep relevante informatie. Daarnaast is ook het thema 'digitale transformatie' als totaalconcept prominenter geplaatst. Uiteraard is de nieuwe positionering van ConoScenza ook een belangrijk onderdeel van de nieuwe website.