google data studio

krachtige rapportages met google data studio

Standaard implementeren wij op elke website Google Analytics. Het bijhouden en monitoren van websitestatistieken is namelijk onmisbaar in jouw online strategie. Echter is Google Analytics een vrij breed en erg diepgaande tool. Om deze reden ontwikkelen wij custom dashboards in Google Data Studio.

Met een custom dashboard in Google Data Studio bundelen we de meest relevante statistieken. Dit zijn niet enkel websitestatisieken maar kan ook data zijn uit je Google AdWords, Facebook en bijvoorbeeld LinkedIn campagnes. Op basis van een website scan en jouw huidige online marketing kanalen bepalen we alle benodigde elementen voor jouw ideale online dashboard. Daarnaast meten we ook gelijk jouw volledige website door. Op deze manier worden al jouw KPI’s inzichtelijk in één compleet overzicht.

Google Data Studio bevat vele voordelen. Naast het koppelen van verschillende databronnen in één dashboard, is er een naadloze integratie met andere producten van Google. Daarnaast wordt de data iedere dag automatisch bijgewerkt en kun je met meerdere personen tegelijkertijd aan één dashboard werken. Om het plaatje compleet te maken, voorzien we het Google Data Studio dashboard van jouw eigen unieke huisstijl. Zo heb je 24/7 toegang tot een custom dashboard met daarin de meest belangrijke statistieken.

Meer weten over Google Data Studio? We vertellen je er graag alles over in onze blog: slimme rapportages met Google Data Studio.

optimaliseren doen wij op basis van data. connect met ons!

herman korstanje – brand strategist
Herman-bewerkt