vbw & muntz kwartaalwinnaar gouden loekie!

19 August 2020

De TV-Commercial die wij creëerden voor VBW is één van de kwartaalwinnaars van de STER Gouden Loeki. Hiermee is de commercial kanshebber op de STER Gouden Loeki van 2020. Met deze nominatie bevinden wij ons in een mooi gezelschap. In het tweede kwartaal waren er ook Gouden Loeki’s voor Albert Heijn, Bol.com, Dankaandezorg.nl, Jumbo, Ministerie van VWS & Publicis Groupe Nederland, de Provincie Drenthe, Samen dementievriendelijkende Staatsloterij.

Hoe werkt de STER Gouden Loekie verkiezing?
Elk kwartaal kiest een onafhankelijk publiekspanel van GfK de 10 mooiste, leukste en populairste commercials van dat kwartaal. In totaal levert dit aan het eind van het jaar 40 kwartaalwinnaars op, waaruit 10 finalisten gekozen worden. De winnaar van de Ster Gouden Loeki wordt voor de helft bepaald door het publiekspanel en voor andere helft door het Nederlands publiek.

De TV-Commercial was eind april te zien in de reclameblokken van de STER op NPO en was onderdeel van de VBW campagne #mooiwatbloemistendoen, met als doel om aan consumenten de meerwaarde van bloemisten te laten zien. Gekoppeld aan diverse bloemendagen en gelegenheden worden korte filmpjes ontwikkeld, die gedeeld worden met bloemisten, zodat zij deze binnen hun eigen verzorgingsgebied kunnen verspreiden.

Speciale dank aan: Bram Rijkers, Pascal Zijlmans van Ambianze Zijlmans Bloem & Sfeer en Krijn Schuitemaker

Wij helpen op dit moment merken met videos & tv-commercials om zo hun boodschap tijdens de corona-crisis over te brengen. Wil jij ook sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Blijf veilig en gezond in deze periode. 

 

Herman Korstanje, brand strategist