receptioniste
hostess

receptioniste / hostess (32-40 uur)

word onze nieuwe receptioniste / hostess!

Mensen kennen je om jouw glimlach. Die je bij jezelf en bij anderen elke keer tevoorschijn weet te toveren. Al is toveren niet het juiste woord. Het zit gewoon in je. Of je ze nu live of per telefoon verwelkomt. Het werkt aanstekelijk. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder! We vertellen je graag meer.

geweldige gastvrouw

Je bent een multitasker! Neemt graag taken uit handen én op je. Binnenkomende telefoontjes snel doorverbinden, bezoekers voorzien van een drankje en hapje en juist doorverwijzen, post verwerken en ervoor zorgen dat ons pand er van binnen en buiten tip top uitziet. En oh ja…de voorraad drank en etenswaren (vergeet de koekjes niet) en al het keukengerei is door jou altijd up-to-date natuurlijk.

aanstekelijke aanpakker

Je bent een doener! Je hebt geen aansporing nodig, jij spoort zelf aan of pakt het zelf op. Want er is bij een bureau als het onze altijd meer te doen dan op jouw dagelijkse to-do-lijstje staat. De Muntz Moments organiseren of dat onvergetelijke Muntz feest. Of je account collega’s even helpen met iets bestellen. Ach…we kunnen nog wel even doorgaan, maar dat hoeft niet. Je ‘ziet immers werk’ (zo noemden ze dat vroeger (red.):-).

Reclamebureau Muntz - Amersfoort
wat brengt een muntz receptioniste hostess met zich mee?

Alles wat hierboven staat en wat zorgt voor die glimlach bij collega’s, leveranciers en klanten aangevuld met:

  • Goede communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Een representatief en verzorgd uiterlijk
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, ook schriftelijk.
  • Het kunnen spreken van elke andere taal is een pré
  • Van nature inspirerend, stressbestendig en in staat om je aandacht over meerdere taken tegelijkertijd te verdelen
  • Een opleiding MBO Stewardess Receptioniste Hostess, maar MBO Receptionist/Telefonist of MBO Secretarieel Medewerker is ook goed hoor als je maar die hoogvlieger bent die kan zorgen voor die glimlach.

 

wat moet je doen om dé muntz receptioniste hostess te worden

Bezorg ons om te beginnen die glimlach met jouw mailtje, belletje of brief. De rest volgt dan vanzelf, inclusief wat we jou te bieden hebben naast het kunnen werken bij en voor een gaaf reclame & digitaal bureau.