multimedia
designer

over de vacature

We zien onze vraag naar designwerk, animatie/film content en webdesign groeien. Dit komt doordat veel bestaande opdrachtgevers kiezen voor nieuwe manieren om met hun doelgroep te communiceren én we ook veel nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen. Dubbel goed nieuws dus!

Daarom zoeken wij een multimedia designer die onze klanten blij gaat maken met mooie (web) designs en eventueel animaties.

We realiseren ons dat een dergelijke combifunctie best uniek is, dus we geloven erin dat er ook ruimte moet zijn om één van de twee disciplines verder te ontwikkelen. Zien we jouw creaties straks terug in werk voor mooie merken als Remia, Technische Unie en Café Intención?

Jij bij Muntz als multimedia designer!

  • je gaat bij ons primair aan de slag met designwerk voor allerlei communicatiemiddelen (van DM tot website) en indien je skills up to par zijn ook met animaties en videocontent
  • je vertaalt daarbij een briefing naar aansprekende content. Dit doe je uiteraard niet alleen; er is een team van strategen, art directors en andere designers om dit samen met je in te vullen. Het overbrengen van de juiste boodschap staat daarbij altijd centraal.
  • je begrijpt hoe je een boodschap over verschillende touchpoints consistent houdt


Je maakt ons blij als je

  • enthousiast wordt van het maken van mooi, kwalitatief werk waarbij je net dat stapje extra zet voor het beste resultaat
  • een aantal jaar ervaring hebt in een gelijkwaardige functie óf een waanzinnig portfolio hebt waar we echt niet omheen kunnen
  • je projecten op de rails houdt, waarbij je je team op de hoogte houdt van de voortgang
  • als de Adobe Creative Suite en Final Cut Pro geen geheimen voor je kennen. Het is een pre als je ook de basics van Sketch kent.
  • zelfverzekerd bent over je output en bereid geeft om constructieve feedback te ontvangen en te geven. Je gelooft dat iets altijd beter of leuker kan.
  • een teamplayer bent en je goed voelt bij de dynamiek die bij een groot bureau hoort


Arbeidsvoorwaarden

De basis wordt gevormd door een goed, marktconform salaris. Zaken als reiskostenvergoeding, een pensioenregeling, leuke feestjes en goede apparatuur zien wij als vanzelfsprekend. Wij bieden je een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen creativiteit. Je opereert zelfstandig binnen projectteams in een innovatieve en groeiende organisatie die investeert in mensen en hun talent. Wil jij daar deel van uitmaken? Solliciteer dan direct! We hebben de functie per direct beschikbaar voor 32 of 40 uur.