full stack
developer

Full stack developer (32-40 uur)

De functie

Als full stack PHP developer (ja ja, dat betekent dat je “allround” bent!) houd jij je bezig met de ontwikkeling en het onderhoud van diverse webapplicaties voor onze fantastische groep klanten. Dat doe je binnen onze beroemde Muntz Team-aanpak; samen, met korte lijnen tussen account, design en development, komen we tot het beste resultaat. Wij zijn op zoek naar een developer met de nodige ervaring, die na een korte inwerk periode waarin we je het (Concrete5) CMS en onze werkwijze bij brengen, moeiteloos aan de slag kan binnen het team en die zich zowel qua front-end als back-end development kan meten met de andere developers in ons team.

Het merendeel van “onze” websites bouwen we sinds jaar en dag in het Concrete5 CMS: een gebruiksvriendelijk, modulair en schaalbaar platform waar wij en onze klanten graag mee werken. We bouwen zelf onze add-ons, REST API koppelingen en thema’s en dat zorgt voor leuke en uitdagende projecten. Belangrijk is dat jij niet terugdeinst voor deze uitdagingen en open staat voor nieuwe ontwikkelingen en kansen!

Naast het open source CMS Concrete5 werken wij veel met WordPress. Mocht je hier (ook) ervaring mee hebben dan is dat heel mooi meegenomen, want dan kun je ook in deze projecten een actieve rol krijgen. Werken met meerdere platformen tegelijk, meer afwisseling kunnen we je niet geven 🙂

Als full stack developer bij Muntz krijg je alle ruimte en gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen als developer. We zijn ambitieus en willen constant bijleren door nieuwe technieken te gebruiken. Als dat ook jouw ambitie is en je dolgraag wil werken voor merken zoals Remeha, totaalBED, Fleurop, ’t Stoepje en Luxaflex, dan kun jij wel eens onze ideale kandidaat zijn! We vragen toewijding, maar daar krijg je veel groeimogelijkheden voor terug.

Onze ideale kandidaat beschikt onder andere over:

 • Een gemotiveerde drive om altijd tot de beste oplossing te willen komen
 • Meerdere jaren aantoonbare development ervaring op het gebied van:
 • Back-end development in PHP7+
  Front-end development in CSS / LESS / SASS / HTML5
  Development in JavaScript
  Development van API-koppelingen, testing scripts en databases
  PHP frameworks, zoals Laravel en/of Symfony
 • Ervaring met deze technieken zien wij als een fijne pre:
  PWA, Vue, React
  Bootstrap 4

Jouw competenties

 • Jouw code is gestructureerd, onderhoudbaar, veilig en snel
 • Je kunt zowel zelfstandig als binnen een (groter) team functioneren
 • Je hebt een actieve werkhouding en denkt mee met zowel collega’s als klant
 • Je wilt je blijven ontwikkelen op technisch vlak
 • Flexibel en bereid op belangrijke momenten een extra inspanning te verrichten om taken af te ronden
 • Je bent kwaliteits- en klantgericht

Wat kun je van ons verwachten?

De arbeidsvoorwaarden hebben we prima geregeld al zeggen we het zelf. De basis wordt gevormd door een goed, marktconform salaris. Zaken als reiskostenvergoeding en een pensioenregeling zien wij als vanzelfsprekend. Wij bieden je een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen invulling. Je opereert binnen een projectteam in een innovatieve, professionele, groeiende organisatie die investeert in mensen en talent. En natuurlijk is werken vanuit huis geen enkel probleem.

Wil jij daar deel van uitmaken? Solliciteer dan direct!