new talent.
connected.

Word Muntz'er!

Wij werken voor ambitieuze opdrachtgevers die na de eerste kennismaking gewoon lekker bij ons blijven. Wat ook geldt voor velen die bij Muntz werken trouwens. Want Muntz werkt anders. Werken bij Muntz betekent werken volgens onze 4 kernwaarden, een focus op zelfontplooiing en de overtuiging dat Creative Connected Communication het verschil maakt! Herken je jezelf hierin? Dan zit je bij ons op je plek. En bepaal jij vervolgens zelf hoe snel en in welke richting jij je wilt ontwikkelen. Dat kan natuurlijk ook beginnen met een succesvolle stage/internship. Muntz is ‘erkend leerbedrijf’.

onze 4 kernwaarden

energiek

We vinden leuk wat we doen en stralen dat uit, maar zijn ook ingetogen als de situatie daar om vraagt.

toegankelijk

We zijn flexibel, open minded en je kunt met ons lachen, maar we blijven professioneel en laten niet over ons heenlopen.

zelfverzekerd

We geloven in wat we maken én beloven, maar we zijn niet arrogant.

daadkrachtig

We gaan ervoor en gebruiken geen onnodig complexe protocollen, maar we zijn geen kip zonder kop.

vacatures

full stack developer

digital and data

Als full stack PHP developer houd jij je bezig met de ontwikkeling en het onderhoud van diverse webapplicaties voor onze fantastische groep klanten. Wij zijn op zoek naar een developer met de nodige ervaring, die na een korte inwerk periode moeiteloos aan de slag kan.

internship front-end development

digital and data

Front-end developers kunnen hun ei wel kwijt bij Muntz. Ontwikkel websites en applicaties waarbij goed nagedacht is over vormgeving, focus op de gebruiker, indexatie in zoekmachines en laadtijd.

internship multimediadesign

campaign and design

Ben jij al een virtuoos in multimedia of wil je dat worden? Dan is deze stage echt iets voor jou. Onze multimediadesigners werken dagelijks aan mooie opdrachten waarbij ze wel wat extra handjes kunnen gebruiken.

internship grafisch vormgever / creatief dtp'er

campaign and design

Doe jij een design opleiding op HBO of MBO4 niveau? Verbeter bij ons je basis skills en krijg de nodige creatieve ruimte om te laten zien wat je allemaal in huis hebt. Samen met onze designers ga je aan de slag met de meest uiteenlopende offline en online touchpoints.

internship support medewerker

digital and data

Als support medewerker ben jij de eerstelijns probleemoplosser voor klanten en collega’s. Je helpt bij vragen over gebruik van applicaties en instellingen en bij problemen die meteen door jou te verhelpen zijn. En anders plan je daarvoor een collega in.

internship concepting

strategy and branding

Als junior projectmanager online bieden wij jou de ideale springplank naar het vak van projectmanager online. In de junior rol zullen jouw taken een ondersteunend karakter hebben, totdat je klaar bent om ‘uit te vliegen’ als volwaardig projectmanager online.