International Hotel Supply Company

Er is een grote kans dat als je een hotel bezoekt (bijvoorbeeld een Van der Valk, Radisson of Marriott) je in aanraking komt met een product dat is geproduceerd en geleverd door International Hotel Supply Company. Zij leveren namelijk het complete assortiment voor de badkamer en hotelkamer. Samen met de grootste merken zoals Rituals, maar ook onder andere via private label. International Hotel Supply Company is wereldwijd actief en één van de grotere spelers op dit gebied. Wij helpen International Hotel Supply Company met creatie, design, realisatie en digitale componenten.

één portaal, vele functies

We zijn bezig met een nieuw digitaal landschap voor International Hotel Supply Company. Het uitgangspunt is dat klanten eenvoudiger bij allerlei digitale diensten van het bedrijf kunnen zoals de beeldbank en actie-overzichten. Met een Single Sign-on kunnen klanten direct door naar de huidige webshop (niet door ons ontwikkeld). De shop zelf gaat in de nabije toekomst ook onder handen worden genomen.

Daarnaast ontwikkelen we diverse communicatiemiddelen en veel productfotografie, handig in onze eigen studio in Amersfoort.

Design & activatie subconcepten 

We helpen ook bij de ontwikkeling van subconcepten, bijvoorbeeld voor het Accentuate concept. Hierbij kunnen klanten zelf hun producten configureren en samenstellen.
Ook hebben we het duurzame beleid van International Hotel Supply Company verder vorm en inhoud gegeven met de creatie van een beeldmerk, communicatiemiddelen en internationale animatie.

Internationale beurzen 

International Hotel Supply Company opereert wereldwijd en is daarbij actief op diverse beurzen en met eigen events (pre-corona). Hiervoor ontwikkelden we ook sfeervolle uitnodigingen en een handige registratiemodule waarmee uitnodigingen kunnen worden verzonden en registraties worden vastgelegd.

"De samenwerking met Muntz is erg divers als het op opdrachten aankomt. Een fijne relatie waar wij als bedrijf veel uit kunnen halen. We gaan door een digitale transitie en hebben een sterk team waar we op terug kunnen vallen. Naast het digitale platform wat we samen hebben opgezet, proberen we ook te vernieuwen met creatieve uitingen. Niet direct de complete corporate identiteit omzetten, maar door kleine veranderingen een mooie verfrissing aanbrengen. Voor die creatieve inbreng én betrouwbare levering zijn wij in goede handen bij Muntz."

Martine Morcus - Director of Marketing & Communication

Herman-bewerkt

Samen met International Hotel Supply Company werken we aan oplossingen en creaties die het merk meer uitstraling geven en zaken leuker maken voor de eindklant. Extra leuk ook als deze internationaal worden ingezet!