software op maat

Maatwerk software ontwikkeling

binnen de muntz groep zetten we hiervoor de specialisten van revenew in.

Revenew heeft gedurende 15 jaar veel verschillende maatwerk software oplossingen gebouwd. We zijn actief in meerdere branches waarbij voor ons de doelstellingen van de klant centraal staan. We gebruiken hiervoor de effectieve All Active werkwijze die al onze disciplines, technieken, inzichten en talenten activeert en benut. Dat betekent dat je altijd met onze beste mensen aan tafel zit. Welke mensen met welke specialismen, dat hangt af van jouw vraagstelling.

De specialisten van Revenew bouwen voor onze klanten software op maat: webapplicaties, product configuratoren, mobiele apps en koppelingen tussen uiteenlopende systemen en softwarepakketten.

Met onze specialisten zijn wij in staat iedere vraagstelling te beantwoorden met een resultaatgerichte oplossing. Met een prikkelende mix van kennis, creativiteit, online technologie en een hands-on aanpak realiseren wij maatwerk applicaties.

Een aantal van de klanten waarvoor revenew maatwerkapplicaties heeft gerealiseerd:

De specialisten van Revenew zijn ook betrokken bij realisatie van projecten voor klanten van Muntz. Met name als het gaat om koppeling en integratie van verschillende (interne) systemen met websites / webshops.

Praktische systeemkoppelingen zijn de koppelingen tussen webshops, logistieke planning en ordersystemen en natuurlijk de offerte-, factuur- en boekhoudprogramma’s. Met de gegevens die vrijkomen, kun je jouw afdeling sales bewust en doelgericht sturen. Kortom, de onderlinge communicatie tussen je programma’s draagt bij aan een slagkrachtige organisatie. En slagkracht maakt jouw onderneming of instelling sterker.

De specialisten van revenew werken nauw samen met het digital and data team van Muntz.

De specialisten van revenew zijn o.a. betrokken bij de volgende klanten:

Koppeling met Business Central (CRM)

Koppeling met SAP voor import van productdata

Koppeling met Sugar CRM

Koppeling met Perfect View

software op maat?
connect met ons!

jan blom – technical consultant
jan