concreteCMS website.

Het Content Management Systeem (CMS) waar wij bij voorkeur onze websites in bouwen is ConcreteCMS. Het grote voordeel van dit CMS is de zogenaamde frontpage editing: op de website pagina kun je direct wijzigingen doorvoeren en bekijken in de browser. Dit maakt ConcreteCMS tot een eenvoudig. stabiel én snel beheerssysteem, waarbij ook de SEO-elementen snel zijn in te voeren.

muntz maakt een goed vindbare en makkelijk te beheren website mogelijk

ConcreteCMS is een open-source systeem. Dat betekent dat softwareprogrammeurs continu nieuwe snufjes en gebruikersmogelijkheden kunnen ontwikkelen, zonder dat je afhankelijk bent van de regels van een beheerder of eigenaar. ConcreteCMS zit dan ook vol praktische functionaliteiten die we graag met je doornemen om te kijken welke jouw bedrijfsprocessen en communicatie met jouw doelgroep optimaliseren.

10 voordelen van concreteCMS.

  • ConcreteCMS maakt gebruik van frontpage editing: op de website pagina kun je direct wijzigingen doorvoeren en bekijken in de browser.
  • Als je met Microsoft Word kan werken, kun je ook met ConcreteCMS een website beheren. Snel en eenvoudig zonder uitgebreide instructies.
  • Voeg extra beleving toe met bijvoorbeeld film of mooie CSS animaties
  • Content slim uit te breiden – je kunt snel hoofdstukken, pagina’s, foto’s, formulieren etc. toevoegen.
  •  Voor ConcreteCMS zijn veel add-ons beschikbaar. Muntz realiseerde al veel maatwerk en packages voor ConcreteCMS waarvan jij ook kunt profiteren.
  • Mogelijkheid om met meerdere beheerders/redacteuren jouw website te onderhouden en gebruik te maken van het uitgebreide workflowsysteem en permissiesysteem van ConcreteCMS
  • Inclusief versiebeheer waardoor het terugplaatsen van eerder gemaakte versies van content kinderspel is
  • Zoekmachinevriendelijke URL’s voor betere vindbaarheid in Google
  • Een afgeschermd deel voor het realiseren van een intranet of extranet functionaliteit
  • Goede koppeling te maken met een Magento 2 webshop

Wil je een indruk krijgen van onze websites, webshops of onze technische koppelingen? Vraag een gratis (technische) demo aan!

bekijk onze concreteCMS cases.

Een vrijblijvende afspraak is de beste manier om te ervaren hoe Muntz werkt en hoe we graag samenwerken aan jouw online succes. Check hier enkele van onze concreteCMS cases

onze werkwijze.

stuur ons een berichtje

laten we kennismaken

concept bespreken

een geweldig resultaat

Rogier gilkes

Account director

kennismaken.

Intensief samenwerken met een compleet marketing-, e-commerce en content team aan de omnichannel strategie van Cotap en het verder ondersteunen van de Cotap klanten. Hoe gaaf is dat! Het blijft mooi om te zien hoe deze WordclassGenemuiden onderneming maar blijft groeien en zich blijft ontwikkelen.
Ook benieuwd wat Muntz van scratch af aan voor jouw onderneming kan betekenen?