Het is tijd om Genemuiden verder op de kaart te zetten.

U vult het onderstaande formulier in en wij zetten het op het platform.

Samen met u willen we laten zien dat er in Genemuiden bedrijven en projecten van wereldklasse zijn! Wij vragen u het onderstaande formulier zorgvuldig in te vullen. Wij zorgen daarna voor een perfecte presentatie van uw bedrijf en project op het nieuwe platform! Voor overige vragen of hulp kunt u contact opnemen via genemuiden@muntz.nl

Invulformulier

Wij adviseren u om dit formulier in te vullen op een laptop of een computer en niet op een mobiel of tablet. Rechts van het formulier vind u voorbeelden van de pagina’s waar uw content op terecht komt. U kunt op de afbeelding klikken om deze te vergroten.

Let op! Is de uploadgrootte van uw afbeeldingen te groot?

Wilt u een afbeelding uploaden, maar is deze groter dan 500KB? Dan raden wij u aan om uw afbeeldingen eerst te verkleinen via de volgende link: https:///tinyjpg.com/.

  Uw contactgegevens

  Vult u hieronder de gegevens in waarop we u eventueel kunnen bereiken voor vragen.

  Uw bedrijfspagina

  Dit is de pagina waarop u uw bedrijf in de picture zet en kunt laten zien waarom het van worldclass niveau is! Heeft u een innovatief product of bijzondere werkwijze? Is het een echt familiebedrijf? Zijn uw producten op andere plekken in de wereld in gebruik? Deel het hier!  Uw projectenpagina's

  Hier zoomen we specifieker in op bijzondere projecten van uw bedrijf.

  Project 1


  Project 2


  Project 3


  Uw vacaturepagina's (optioneel)

  Dit is de pagina waarop u meer kunt vertellen over de vacatures die u heeft. Maak ze zo interessant mogelijk om talent aan te trekken!

  Vacature 1


  Vacature 2


  Vacature 3


  Vacature 4


  Bedrijfsprofiel Genemuiden Muntz
  Bedrijfsprofiel Genemuiden Muntz