hi! welkom bij
Muntz

Het verhaal van jouw merk vertel je allang niet meer alleen met een mooi plaatje. Een sterk merk weet waar het voor staat, is aantrekkelijk én connected. Dat vraagt om visie en een hands-on aanpak. En daar begint nou precies het verhaal van Muntz! Als reclame & technologie bureau excelleren wij sinds 1991 in creativiteit, design en online technologie.

In 2023 hebben wij ons aangesloten bij NOBEARS. Met een team van 125 specialisten zijn we in staat om de customer experience van jouw merk tot leven te brengen! Daarbij smelten offline en online communicatie samen tot één prettige en waardevolle ervaring voor jouw klant.

onze belangrijkste disciplines

 • Strategy & Branding

  Hier wordt het fundament voor jouw merk gecreëerd. Samen met onze strategen en concepters ga je op zoek naar de essentie van jouw merk.

  Lees hier meer

 • Campaign & Design

  Onze art directors, designers en brand consultants weten jouw verhaal prikkelend te verpakken en in te zetten.

  Lees hier meer

 • Digital & Data

  Developers, technical consultants en digital consultants zorgen voor de best mogelijke digitale connectie met jouw publiek.

  Lees hier meer

cases

muntz - het reclamebureau uit amersfoort dat creativiteit en online technologie verbindt

Muntz is al sinds 1991 hét reclamebureau uit Amersfoort. Muntz is inmiddels één van de grotere, onafhankelijke reclamebureaus in Nederland en altijd nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Bij Muntz maken wij merken klaar voor de toekomst met frisse creativiteit, design en de kansen die technologie biedt. Met passie, lef en een gezonde dosis lol werken 37 vakidioten, aangevuld met ons schaalbare factory development team van Camelweb, aan unieke verhalen en journeys. Wij zijn gevestigd aan de A1 in Amersfoort, centraal en gemakkelijk te bereiken.